In de cirkel met Marcha van den Hurk

begin een dialoog, en kom tekenen met kunstenaar Marcha van den Hurk

Into the Circle is een participatief kunstproject van beeldend kunstenaar Marcha van den Hurk. Alle studenten en medewerkers van De Haagse Hogeschool kunnen meedoen!

Je ontmoet elkaar in het Atrium van De Haagse aan een ronde tafel waar een groot blanco canvas klaar ligt. Al tekenend en schrijvend reageer je op eigen wijze op elkaars creatieve uitingen en woorden. Het is de kunst om er samen, onder de regie van Marcha, voor te zorgen dat ieders creatieve uiting tot zijn recht komt en een geheel vormt.

Meld je hier aan om zeker te zijn van een plekje. Je kunt je aanmelden voor één of meerdere dagen, van maandag tot en met donderdag. Het is dagelijks van 10.00 – 14.00 uur, en donderdag tot 12:00. Het is ook leuk als je een half uurtje meedoet. Het is aan jou!

Op donderdag 22 september is de feestelijke onthulling. Deze vindt plaats om 13.00 uur in het Atrium. Vrije toegang, hiervoor is aanmelden niet nodig.

 

 

 

 

 

 

Kunstenaar Marcha van den Hurk werkt samen met mensen met verschillende achtergronden.
Elf jaar geleden ontwikkelde Van den Hurk het concept van dialoogtekenen voor de bezoekers van de Pauluskerk in Rotterdam, waarbij mensen in woord en beeld tekenen wat hen bezighoudt. De dialoogtekeningen zijn geëxposeerd in tentoonstellingsruimtes en musea in binnen- en buitenland.
Marcha: “Ieder mens heeft de gave om te creëren, een kunstenaarsgave. Niet iedereen kijkt zo naar zichzelf. Het is mijn ambitie om deze verborgen gave in samenwerkingsprojecten naar boven te halen. Iedereen een maker.”