Guns N’ Sores

Aymeric Pochat, student Industrial Design Engineering, over Slash van Anton Corbijn

“In het algemeen houd ik van rock, dus ik kan me echt identificeren met het portret van Slash. Het is een erg indrukwekkend beeld. Het kapsel is zo’n groot deel van de foto. Ik probeer er achter te komen wie hij is maar dat is erg moeilijk, omdat zijn ogen nauwelijks zichtbaar zijn.
Ik denk dat zelfs voor wie Slash en Guns N’ Roses heel goed kent, deze foto nog steeds heel mysterieus is. Dit gaat hand in hand met het mythische beeld dat Slash van zichzelf creëert als rocker en gitarist.
Dit soort werk moet ergens in het zicht hangen, ik heb het nog nooit in het echt gezien.

Het is absoluut belangrijk om kunst in je omgeving te hebben, het haalt me even uit mijn studiesores wanneer ik naar de les ga of door de gangen naar huis loop.

Ik heb veel van de kunst gezien maar ik merk het nooit echt op. De werken zijn op een min of meer stille manier aanwezig, je kijkt er maar heel even naar maar op dat moment neemt het je stress weg.”